3 typer gulv til køkkenet

16 september 2021
Steffen Hansen

Når der skal lægges gulv i køkkenet, så findes der forskellige typer, der passer godt ind. Vi vil her liste 3 typer gulv, du kan lade dig inspirere af, når du skal have lagt nyt gulv i køkkenet. Det er også i køkkenet, at gulvet let kan gå hen og blive snavset, så gulvet skal gerne være nemt at rengøre. Alt efter, hvilken stil du ønsker dit køkken skal have, så vil der være forskellige muligheder. Hvis du vil vide mere om nogle af de typer gulv, der måske vil passe perfekt til dit køkken, så læs med her. 

Stengulv

Stengulv kan passe ind i ethvert køkken. Stengulv kan nemlig fås i mange forskellige nuancer. Du kan også få stengulv med en glat overflade eller med mere tekstur, alt efter dit ønske. Det er nemt at rengøre, da snavset ikke bliver suget ned i gulvet, så det let kan tørres af med en klud. 

Vinylgulv

En anden type gulv, der egner sig rigtig godt til køkkenet, er vinylgulv. Vinylgulv kan også fås, så det kan ligne alle andre typer gulv. Lige fra trægulv til marmorgulv. Vinylgulv er, ligesom stengulv, rigtig nemt at rengøre, da vand og andet flydende ikke kan trænge ned i gulvet. 

Linoleumsgulv 

En tredje type gulv, der også indeholder mange af de samme funktioner som de to forrige typer, er linoleumsgulv. Linoleumsgulv er typisk en glat type gulv, hvilket kan give et mere fint udtryk end for eksempel stengulv, der kan give et mere råt udtryk. 

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken type gulv du skal vælge til dit køkken, så kan du altid kontakte en gulvlægger, hvis du vil vide mere. Du kan finde en gulvlægger nær dig, ved at søge på internettet. Hvis du for eksempel bor i Lyngby, så kan du gå ind og søge på gulvlægger i Lyngby, hvor du så vil få en oversigt over gulvlæggere i dit nærområde. 

Flere Nyheder