Alanya – Historie, skønhed og fest 24 timer i døgnet

Alanya – Historie, skønhed og fest 24 timer i døgnet

Alanya, er en badeby på den sydlige kyst af Tyrkiet, den tilbyder en unik blanding af afslapning, fest og eventyr. Alanya ligger mellem det blændende Middelhavet og Taurusbjerge på en klippefyldt halvø med et imponerende slot fra det 13. århundrede og med udsigt over fejende strande.

Alanya ligger i centrum af den tyrkiske riviera og har et behageligt middelhavsklima med lange somre og milde vintre. Alanya har 310 solskinsdage hvert år og op til 14 timers sollys om dagen i juni og juli. Ja, du kan være helt sikker på at få nogle meget solrige Ungdomsrejser til Alanya.

Det bedste tidspunkt at besøge Alanya er fra juni til december, hvor du kan forvente temperaturer på omkring 31 ° C. I slutningen af ​​maj og begyndelsen af ​​juni, er vejret varmt og havet stadig køligt – men den bedste tid at rejse på er juni eller september siden juli og august kan være temmelig varmt derovre.

Hvis du tager på Ungdomsrejser og mest vil på sightseeing og forskellige ture omkring Alanya, kan foråret være en god tid at besøge. Den gennemsnitlige temperatur i foråret er på omkring 20° med lavtemperaturer på 9° om natten. Det er måske ikke varmt nok til at svømme i havet, men der er stadig masser af solskin og varme.

Ting du kan lave i Alanya

Alanya er sjovt for folk i alle aldre – du kan solbade på Cleopatra-stranden om dagen og tage i byen og tjekke nattelivet ud om aftenen. Den slags er der masser af når du vælger Ungdomsrejser i Tyrkiet.

Køb en Festpakke

Hvis du vil have en fantastisk oplevelse specielt arrangeret til unge mennesker, så kan du vælge en festpakke i Alanya. Der findes på en basispakke, minsandten også en luksuspakke med alle de fester du kan forestille dig. Som en del af pakkerne får du både Fight Night, bådtur eller pubcrawl.

Der er ingen tid at spilde – tag med på en af de mange Ungdomsrejser til Tyrkiet.