Billige mobil covers til beskyttelse af smartphones

25 september 2018
Astrid Pedersen
Billige mobil covers til beskyttelse af smartphones

Det er så fedt at få en ny smartphone. Nyere smartphones er – nærmest uden undtagelse, og uanset mærke og model – så smukke og slanke af udseende, at det nærmest virker usandsynligt, at de skulle indeholde så mange avancerede funktioner, som de gør. Med en moderne smartphone kan du sende og modtage mails, surfe på nettet, tage billeder af utroligt høj kvalitet og skarphed, streame film og musik, høre live radio og se live tv, samt udføre et hav af andre aktiviteter.

Pas godt på din smartphone – det betaler sig

Hver eneste smartphone af nyere dato er et teknologisk og designmæssigt mirakel i sig selv – og netop derfor er smartphones ikke helt billige. Du bør således træffe dine forholdsregler, og passe rigtig godt på din nye, flotte smartphone. Den kan nemlig på et splitsekund forvandles fra avanceret elektronisk vidunder til en ubrugelig bunke hardware.

Det eneste, der skal til, er, at du taber din smartphone ned på et hårdt underlag, for eksempel et badeværelses gulv af fliser, en asfalteret vej, eller et fortov. Det smukke design er nemlig særdeles sårbart – og det samme er den avancerede teknologi og især det følsomme front display. Der er langt til de robuste mobil telefoner, vi kender fra forrige årtusind, og som kunne tåle lidt af hvert. En ubeskyttet smartphone anno 2018 er helt anderledes skrøbelig.

Smarte mobil covers til beskyttelse af smartphones – find dem online

Har du endnu ikke investeret de få hundrede kroner, et mobil cover til smartphone koster, bør du se at komme i gang. Det er nemlig en meget lille investering i forhold til størrelsen på den regning, du får fra værkstedet, når din smadrede smartphone er blevet repareret. Hos lux-case.dk kan du i den online shop finde et velassorteret og varieret udvalg af mobil covers til alle mærker og modeller af smartphones. Se dem alle på https://lux-case.dk/ 

Flere nyheder

28. september 2021

Typer af kørekort