DAO – når din forsendelses operatør skal være dansk

08 november 2018
Astrid Pedersen
DAO - når din forsendelses operatør skal være dansk

Står du for at skulle sende pakker til en dansk eller europæisk destination, og foretrækker du at benytte en dansk distributions operatør? Så kan du med fordel vælge DAO til at varetage opgaven.

Hurtig ekspedition og professionel pakkehåndtering med danske DAO

Det jysk baserede distributions selskab DAO opstod i 1995 under navnet Dansk Avis Omdeling, og er ejet af Syddanske Medier og JP / Politikens Hus. Oprindeligt var DAO Jyllands største morgendistributions-selskab for aviser, tidsskrifter, publikationer, gratisaviser etc., og siden har virksomheden udvidet forretningen til også at omfatte omdeling af pakker og andre typer forsendelser for virksomheder såvel som for private kunder. Dette betyder at du – uanset om du skal sende en jule- eller fødselsdags gave til en ven eller et familiemedlem i landets fjerneste afkrog, eller om du som erhvervsdrivende jævnligt sender pakker til dine kunder – kan regne med en professionel håndtering og en service minded behandling fra DAO.

DAO har pakkeshops i hele landet, og leverer også gerne pakker og andre typer forsendelser til døren. Der ud over har Dao for ganske nyligt udvidet sine tjenester til også at omfatte 23 lande inden for Europas grænser – så n kan du også betjene dine europæiske kunder, eller sende gaver til venner og familie, som opholder sig udenlands, og stadig nyde godt af DAOs høje service niveau.

Du kan finde og bestille Dao forsendelse via pakke.dk

Den danske forsendelses portal pakke.dk har specialiseret sig i at finde og sammenligne de billigste priser på forsendelse med de anerkendte danske, nordiske og internationale operatører Post Nord, DAO, Bring, GLS, DHL, UPS og FedEx. Når du sammenligner priser på forsendelse på pakke.dk, skal du blot indtaste din pakkes oplysninger (destination, mål og vægt) – så præsenterer pakke.dk dig for de mest fordelagtige forsendelses modeller. Dernæst kan du vælge at bestille din DAO forsendelse direkte via pakke.dk.

Flere nyheder

28. september 2021

Typer af kørekort