Få luksus i dit hjem med maling af badekar

22 juni 2019
Astrid Pedersen
Få luksus i dit hjem med maling af badekar

En lækker spa oplevelse er som en genstart af krop og sjæl. Mange mennesker valfarter hvert eneste år til spa resorts og kurcentre over hele verden for at opleve den fantastiske følelse af velvære, det lune, mineralrige vand kan tilbyde. Spa er en forkortelse for salus per aquam, hvilket kan oversættes til ”helse via vand”. Og de fleste kan vel skrive under på, at der er få ting så saliggørende som at nedsænke sit trætte, anspændte legeme i varmt, velduftende vand, og mærke stressen fordampe sammen med muskel spændinger og fysisk ubehag.

Få din egen spa derhjemme med et lækkert, nymalet badekar

Du behøver dog ikke at bruge formuer på dyre spa steder eller wellness klinikker, hvis du er i besiddelse af et badekar i en nogenlunde rummelig størrelse. Hvis dit badekar er tæt og intakt, kan du skabe de samme luksuriøse omgivelser i dit eget badeværelse som på en spa klinik. Med varmt vand i badekarret – eventuelt tilsat urter, duftende olie eller blødgørende salte – kan du slappe af til tonerne af dæmpet musik efter eget valg, og måske endda tænde et par duftlys for at sætte prikken over i’et.

Dette kræver selvfølgelig, at dit badekar er indbydende og appetitligt. Er dit badekar mærket af årevis af slitage, er det næppe befordrende for wellness oplevelser. Et badekar, som er blevet slidt i den indvendige emalje, vil typisk have misfarvede skjolder, der hvor emaljen er eroderet. Disse gullige eller brunlige plamager, som typisk ses foran afløbet i karrets bund eller rundt om armaturet, består af rust, kalk og okker fra vandet. Og de kan ikke fjernes ved almindelig rengøring.

Derfor skal du have fat i en dygtig badekarsmaler, som på få timer kan genskabe den stærke emalje i dit badekar. Du kan læse mere om maling af badekar på https://ny-emalje.dk/emaljering-af-badekar/ 

Flere nyheder

28. september 2021

Typer af kørekort