Få hjælp til indvendig renovering hos dit lokale malerfirma

14 december 2020
Astrid Pedersen

Står du for at skulle have hele huset eller lejligheden frisket op indvendig? Så bør du tilkalde dit lokale malerfirma.

Hvorfor benytte et malerfirma til indvendig maling af bolig?

Måske synes du det er overkill at bruge penge på et malerfirma. Du tænker nok at du kan spare en masse penge ved selv at male boligen indvendig – og at der nok ikke er tale om den helt store håndværksmæssige kunst. Men her tager du ganske grueligt fejl.

Mange bolig ejere vælger selv at male deres bolig, blot for at blive overraskede over hvor tidskrævende og slidsomt et stykke arbejde der egentlig er tale om. Et stykke vel udført malerarbejde kræver både omtanke og forberedelse, og er altså ikke gjort med blot at smøre lidt maling ud over væggene. Du skal som minimum sætte en uge af til maling af en gennemsnitlig bolig hvis du skal udføre arbejdet på egen hånd. Og det er ikke selve malerarbejdet som er den store tidsrøver her.

Samtidig er det så langt fra nogen gratis omgang selv at forestå maling af vægge, lofter og træværk i en bolig. Ud over det at du skal ud og anskaffe såvel pigmenteret maling som primer, grunder, lofthvidt og hvid træmaling til paneler og andre træ partier skal du også have fat i det nødvendige maler udstyr.

Pensler, ruller og spartler er ikke billige hvis de skal holde en ordentlig kvalitet. Du skal desuden investere i malerbakker, forlængerskafter og måske endda en trappestige hvis du ikke har sådan én. Ellers bliver det hurtigt træls at skulle male lofter. Og så er der alt det løse så som sandpapir, spartelmasse, malertape og afdæknings materialer (pap og plast).

Som det fremgår løber malerarbejde hurtigt op, både tid og pengemæssigt. I stedet kan du med fordel kontakte Malerkanonen – dit lokale malerfirma. Læs mere på malerkanonen.dk.

Flere Nyheder