Find din maler i Haslev hos lokalt malerfirma

26 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Overvejer du om du skal male din bolig selv? Så kan du med fordel læse med her.

Er professionelt malerarbejde dyrt?

Når du hyrer en faglært maler til at forestå maling af din bolig indvendig er det klart at du, foruden materialer, også skal betale malerens arbejdsløn. Dette er dog ikke ensbetydende med at det bedre kan betale sig selv at kaste sig ud i indvendig maling af boligen.

Hvis du vælger selv at male din bolig skal du sætte mange dage af til projektet. Afhængig af din boligs størrelse og opgavens omfang kan malerarbejde tage uger. Og det forberedende arbejde alene er en rigtig tidsrøver.

Du kan for eksempel risikere at skulle lægge ud med nedtagning af gammelt væv eller tapet. Denne opgave er både træls og tidskrævende. Hvis pudset inden under er i fin stand skal væggene slibes ad flere omgange, og huller eller revner skal spartles ud.

Sluttelig skal væggene vaskes ned og dernæst primes med Microdispers (også kaldet Blåt Vand). Og først da kan du begynde at grunde med hvid maling.

Hvis pudset slår revner eller smuldrer kan det være nødvendigt med opsætning af filt for at opnå det smukkeste og mest ensartede slut resultat. I værste fald skal pudset repareres, eller væggene skal fuldspartles. Og her kigger vi på en opgave som både kræver det rette håndelag og en pæn portion tålmodighed.

Find den dygtigste maler i Haslev

Lægger man det forventede tidsforbrug sammen med de udgifter du vil have i forbindelse med indkøb af grej og materialer vil du hurtigt kunne se at det ikke kan betale sig selv at male boligen indvendig. Det er en rigtig god idé at få et professionelt malerfirma på sagen.

Med hjælp fra din lokale Malerkanonen maler Haslev får du det flotteste resultat af malerarbejde – til ganske rimelige priser. Læs mere på malerkanonen.dk

Flere Nyheder