Find din nye minigraver online

Find din nye minigraver online

Find din nye minigraver online

Er du i markedet efter de helt rigtige maskiner til din entreprenørvirksomhed? Så bør du tage et kig inden for hos Ib E. Mortensen A/S.

Find minigraver i Farsø og andre maskiner til entreprenør branchen hos Ib E. Mortensen A/S

Som entreprenør er du helt afhængig af det rette udstyr, som kan supportere dine medarbejdere på bygge og konstruktions pladsen, og sikre, at opgaverne bliver udført til tiden. Der er således ingen idé i at købe udstyr, som ikke er af ordentlig kvalitet. Derfor bør du holde dig til at købe rendegravere, frontlæssere, bulldozere, minigravere, minilæssere, minigeder, teleskoplæssere og andre maskiner fra brands og producenter, som borger for den høje standard. Du bør også sikre dig, at maskinerne er nemme at betjene, har en fornuftig brændstof økonomi, og at det er muligt nemt og hurtigt at skaffe reservedele til disse maskiner.

Minigravere fra Eurocomach – en fornuftig investering

Står du således med et behov for at anskaffe minigravere af høj kvalitet, kan det anbefales, at du tager et kig på den italienske producent Eurocomach. Her finder du intet mindre end tretten forskellige modeller af den populære minigraver. Dette betyder, at der er en vis fleksibilitet indbygget i sortimentet – du kan, med andre ord, finde en minigraver i netop den størrelse, du har brug for, i det brede udvalg af minigravere fra Eurocomach.

Køb Eurocomach i Danmark hos Ib E. Mortensen A/S

Den jysk baserede maskinhandel Ib E. Mortensen A/S har igennem mange år haft agentur på minigravere og andre maskiner fra Eurocomach. Ib E. Mortensen A/S importerer selv minigravere fra Eurocomach, og har hele sortimentet repræsenteret i sin maskinpark – samt selvfølgelig alle gængse reservedele dertil Hos Ib E. Mortensen A/S kan du altid få kvalificeret rådgivning omkring hvilken maskine du bør vælge, i forhold til de behov, du har. Læs mere på iem.dk