Outsourcing af bogføringsfunktionen i din virksomhed

20 januar 2020
Frederik Mikkelsen
Outsourcing af bogføringsfunktionen i din virksomhed

Det er blevet mere og mere almindeligt at outsource bogføringsfunktionen i virksomheden, såfremt virksomheden ikke beskæftiger sig med bogføring. Dette skyldes at bogføring for de fleste virksomheder er en sideløbende opgave der ikke genererer direkte værdi. Samtidig er bogføringen en meget vigtig opgave, som der skal være styr på i enhver virksomhed. Nedenfor kan du læse mere om hvorfor det er væsentligt, hvordan du gør det og hvilken effekt det kan have.

Få styr på det vigtige

Bogholderi og økonomi er en meget vigtig del af det at drive virksomhed samt helt elementært. Det er ifølge https://erhvervsagent.dk/  også et aktuelt emne. Dette er gældende for alle typer virksomheder og alle størrelser. Virksomheder er trods alt sat i verden for at genere profit og af hensyn til skat og moms er der mange lovgivningsmæssige deadlines at overholde. Der skal derfor være styr på økonomien og dets progression, hvilket bedst gøres via en bogholderifunktion.

Lej en bogholder hos revisoren

En bogholder kan lejes hos en revisor, hvilket vil være at outsource funktionen. Ved at leje hos din revisor sikrer du samtidig en god og strømlinet kontakt mellem bogholder og revisor. Dette kan du læse meget mere om her: https://erhvervsagent.dk/faa-hjaelp-til-virksomhedens-bogfoering/. Det gør det nemt ved momsopgørelser og årsregnskab, og gør at der hurtigere og mere effektivt kan udarbejdes budgetter, regnskaber og årsopgørelser. Dette kommer alle til gode.

Fokuser på virksomhedens kerneopgave

Ved at outsource bogholderifunktionen i din virksomhed, optimerer du forretningen. Det betyder nemlig at en del af virksomheden der ikke direkte genererer værdi for virksomheden videregives til nogen der har det som kerneopgave, mens jeres virksomhed kan fokusere på jeres kerneopgave. Det er med til at optimere både bogføringsdelen og jeres forretningsdel. Overlad trygt bogholderifunktionen og få frigivet tid og ressourcer til det i er bedst til.  

 

Flere Nyheder