Plej din skønhed med sunde produkter

11 december 2019
Astrid Pedersen
Plej din skønhed med sunde produkter

De fleste kvinder ønsker at bevare huden blød og ensartet og håret spændstigt og strålende så længe som overhovedet muligt. I en fortravlet tid, hvor livet godt kan være hårdt og tilværelsen byde på mange op og ned ture, kan det godt være svært at undgå de frygtede rynker og den slappe, stressede hud. Men hvis du sørger for at skabe rum og tid til dig selv blot få minutter i løbet af dagen, kan du udrette underværker med de rette remedier.

Det behøver hverken at være dyrt eller tidskrævende at bevare dit smukke udseende – du skal blot finde og anvende de bedste og sundeste produkter.

Hvilke hudpleje produkter er bedst for min hud?

Når du står for at skulle vælge dagcreme, fugtigheds creme, olie, serum og diverse produkter til rensning af huden, bør du gå efter produkter, som passer til din hudtype. Har du tør og sensibel hud, skal du vælge produkter, som kan berige din hud med de rette næringsstoffer og holde den fugtmættet i overfladen.

Har du tendens til uren hud – for eksempel med tilstoppede porer, bumser eller decideret acne – skal du passe på med de alt for krasse produkter. Hvis du udtørrer huden, vil den nemlig svare igen med at producere endnu mere talg, som stopper porer og hårsække og dermed giver grobund for bakterier. Det samme gælder hvis din hud ofte fedter til i T zonen (næse, hage og pande).

Det er altid tilrådeligt at vælge de reneste produkter, som indeholder så få kunstige tilsætnings stoffer som overhovedet muligt. På den måde kan du nemlig minimere din risiko for at udvikle allergi – og samtidig vil din hud få langt mere glæde af de næringsstoffer, som findes i produkterne.

skønhedogmode.dk/hold-huden-smuk-og-velplejet-med-oekologiske-anti-age-huplejeprodukter kan du læse mere om hvorledes du holder huden ung og smuk med økologiske produkter. Få flere tips til din skønhedspleje på skønhedogmode.dk

Flere Nyheder