SMS lån 18 år

02 februar 2020
Anders Lundtang Hansen
SMS lån 18 år

Nej, bare rolig, fordi du vælger SMS lån 18 år, så betyder det ikke, at du skriver dig op til, at du skal tilbagebetale dit lån over en periode på 18 år.

Der er sjældent nogle lån, der løber over så lang tid, for så skal vi da være oppe i millionklassen, og de skal foretages hos bankerne eller andre pengeinstituttter, og som du måske læste, så var der tale om et lån, man tager over SMS.

Og SMS-lån er ikke noget, man laver med banken som sådan. Man kan måske booke et møde med ens bank over SMS, men at få godkendt et lån hos ens bank over SMS er nok ikke noget, der er særligt mange banker, der vil gå med til – specielt ikke i Danmark.

De fleste vælger da også et lån fra deres egen bank, der er nemlig ikke så mange andre banker, der vil låne penge til en, medmindre man går over og bliver kunde hos dem, og det er jo heller ikke garanteret, at de vil have en som kunde.

Og man skal trods alt helst holde sig til at låne penge fra en dansk bank og ikke søge til udlandet.

Men hvor kan du så foretage sådan et SMS lån fra?

Det kan man gøre forskellige steder fra faktisk, men vi forstår godt, hvis du ikke bare vil sende en SMS i blinde til et telefonnummer, vi stikker til dig, så vi anbefaler dig: klik dig over på hjemmesiden, som vi har indsat et link til her, så du kan blive klogere på emnet.

Der er nemlig kommet mange muligheder til for at låne penge, og med et SMS lån 18 år menes der sådan set mere, at man låner penge, når man er blevet 18 år, da man er gået hen og blevet myndig på det tidspunkt.

Flere Nyheder