Tag på shopping til Malmø

11 december 2019
Søren Black
Tag på shopping til Malmø

Stort udvalg og mere for pengene

Du behøver ikke rejse med fly for at komme et sted hen i verden, hvor du får mere for pengene end herhjemme. Du kan såmænd bare krydse Øresund med enten bil eller tog. Her venter der nemlig et sandt shopping-paradis. Den svenske krone har længe været lav, og for tiden får du derfor 100 svenske kroner for 71 danske kroner. Det betyder, at dine penge rækker meget længere, når ekspedienten på den anden side af disken siger hejsan. Ikke nok med at du får meget for pengene i Sverige, udvalget af butikker i for eksempel Malmø er også virkeligt imponerende. Det er altså på alle måder et fedt sted at tage hen, hvis du både er på udkig efter billige julegaver, eller hvis du får lyst til at komme et smut til udlandet.

Hugo Boss og Kalles Kaviar

Malmø er kendt for en række store shoppingcentre, hvor mulighederne for at gøre en god handel er jävla bra. Tager du med Øresundstoget, er det første stop ovre hos svensken Hyllie Station. Lige overfor togstationen finder du giganten Emporia. Og der er virkelig tale om en gigant. Shopping-centret praler selv af at være det største i Skandinavien. I hvert fald finder du her over 200 butikker med kæmpe brands som Apple, Calvin Klein og Hugo Boss, der har deres egne forretninger i centret. Derudover findes også et ICA supermarked i centret, hvilket gør det muligt for dig at få for eksempel en tube Kalles Kaviar, eller en pose köttbullar eller kanelbullar med hjem.

Slå et smut forbi byens gågade

Tager du toget et stop længere end Hyllie, kommer du til Triangeln. Denne station har også givet navn til et stort shoppingcenter, hvor du kan finde boliginteriør, tøj, kosmetik og meget mere. Triangeln ligger centralt i Malmø, og du kan herfra passende tage et smut ned af byens gågade i centrum, hvor udvalget af butikker også er imponerende. Med det store udvalg og den lave svenske krone er der gode muligheder for at komme hjem med eksempelvis et rigtig godt strygejern.

Flere Nyheder