Zoneterapi kan hjælpe både børn og voksne med en lang række problemer

14 marts 2019
Emilie Ann Jacobsen
Zoneterapi kan hjælpe både børn og voksne med en lang række problemer

Den alternative behandlingsform zoneterapi har været brugt i Danmark i mange år. Selvom den ikke er at regne for en egentlig behandling på linje med den, du kan få i sundhedsvæsenet, er der alligevel mange, der har haft glæde af det. Hvis du gerne vil prøve en alternativ behandling, som mange andre har været tilfredse med, er det derfor et godt sted for dig at starte. 

Faktisk er det meget bredt, hvilke former for problemer som en zoneterapeut kan hjælpe dig med. Det kan være stress, smerter, barnløshed, blærebetændelse, muskelsmerter og bihulebetændelse. Behandlingen er meget mild; der bliver trykket på nogle punkter i dine fødder. De punkter har forbindelse til andre dele af din krop. Dermed er det også en form for alternativ behandling, der er velegnet til børn. Lider dit barn for eksempel ofte af ørelidelser, er det oplagt at prøve, om zoneterapi ikke hjælper. 

Der findes zoneterapeuter i hele landet. Bor du i det nordvestlige Jylland, kan du nemt finde en, der kan stå for zoneterapi i Thisted. Det er derfor aldrig en form for behandling, som du behøver at køre langt for at komme til. Det er med til at gøre det nemt for dig at komme til de forskellige behandlinger. 

Når du har været til en behandling, er det vigtigt, at du sørger for at drikke rigeligt med vand. Behandlingen er nemlig udrensende, og når du drikker meget vand, hjælper det kroppen til at få udskilt alle de forskellige affaldsstoffer. 

Det er meget forskelligt, hvornår du kan forvente en forbedring af dine symptomer. Nogle oplever det allerede efter en behandling, for andre skal der flere behandlinger til. Hvis du ikke oplever en forbedring, bør du altid tale med din behandling om, hvad det kan skyldes. For du skulle jo gerne opleve, at du får det bedre af behandlingerne.  

Flere nyheder

28. september 2021

Typer af kørekort